úterý ráno. večer zkouška. kamarádka ještě spí. 

tak zajdu si zaběhat na chvilku, ať se trochu proberu a ji nebudím a až se vrátím, budem se učit.

vybírám jinou trasu, ať neběžím hned ze startu do kopce. hm. jdu tedy po nějaké ulici, mobil s gpskou v ruce, v uších už mi hraje "běhací" mjuzika. oukej, eště dvě ulice a na třetí zahnu a budu u toho svého lesa. yes! jsem tam paráda. a už běžím :) 

je to ten les, kam chodím většinou, ale teď sem tam akorát vlezla jiným vchodem. je to pěkné prostředí, na podzim krásně zbarvené, ticho, klid, nikdo tam není ... je hrozně dlouhý ale. cesty se tam různě klikatí, ale tak já mám čas, zkusím běžet trochu dál než vždycky. vybíhám u nějakého "mostu", ze kterého je pěkná vyhlídka. pokochám se ranní krajinou a běžím dál.

už vybíhám z lesa, běžím po cestě a najednou vyběhnu u nějakého kostela, naprosti pěkný park. jo! dyť ten kostel vídám z dola! a ten parčík, to musí být ta "kraví hora"! dyť to je přece kousek od toho lesa. no tak teda běžím s pocitem, že když seběhnu dolů, budu na určité ulici a jen tam zahnu někam a vyjdu tak, jako bych běžela z lesa.

běžím, běžím, míjím nějakou školku na procházce, a vedle mě koleje. doběnu dolů a ups. dyť tady to neznám, kde to jsem?! :D sranda :D

směju se sama sobě, zapínám mapy v mobilu a zjišťuju, že sem si to pěkně oběhla :D ...

nakonec se tedy snažím najít nějaké boční uličky, ať neběžím po hlavní, co kdybych tam potkala nějakého známého :D ! ... míjím nějaké firmy, pak i vut.čko (konečně vím, kde je :D) a najednou ... ano! sem z5 na té křižovatce pod lesem :D vůbec nevím, jak sem se tam dostala :D ! ale teď přidávám na rychlosti a s vysmátým xichtem se vracím na kolej :D